consultoria empresa familiar taller

Conferències i tallers d'empresa familiar

taller empresa familiar ricard agustín

Regularment, Family Business Solutions organitza xerrades per a empresaris en què es tracten temes d'interès tant de l'àmbit empresarial i econòmic com del de l'estratègia i l'empresa familiar.  Aquestes xerrades són impartides per personal de FBS o per especialistes convidats experts en el tema en qüestió.

Donada la limitació d'aforament, l'admissió a aquestes xerrades es realitza per ordre d'inscripció telefònica o a través del web.

Així mateix, també realitzem per encàrrec ponències per a Consells d'Administració, Comitès de Direcció, convencions d'empresa i conferències sobre temes relacionats amb l'empresa familiar per a l'àmbit associatiu i docent.

Pròxims esdeveniments

  • TALLER: Com millorar la comunicació a l’empresa i amb la família?
    24 de maig - Sant Boi Empresarial (De 9h a 11h - Sant Boi de Llobregat)

  • TALLER: Eines per evitar que la teva empresa familiar desaparegui
    26 de septembre - Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona (De 10h a 13h - Tarragona)

  • CONGRÉS: Jornades de Reflexió Empresarial de Girona
    17 d’octubre (Hora a concretar - Sant Hilari Sacalm)


Premsa

consultor empresa familiar ricard agustín

L'equip de Family Business Solutions col·labora habitualment amb els mitjans de comunicació per oferir el seu punt de vista com a experts en la continuïtat de l'empresa familiar.

Així mateix, ocasionalment Family Business Solutions també col·labora amb algunes revistes sectorials, per a les quals prepara  articles , on analitza les principals dificultats i reptes que ha d'afrontar l'empresa familiar per aconseguir transmetre's de generació en generació.